Гастрономад: Пут у Мексико

Мексичка кухиња освојила је свет чудесном мешавином различитих укуса, али и љутином, која је обавезна од предјела до посластица од чоколаде. Такос је традиционално јело, које потиче још из прехиспанске ере, када су домороци користили тортиље од кукуруза као средство за преношење хране. Само име значи умотано или завијено, а оригинално је представљао начин на који се умотавало месо или риба у тортиљу. Он је дубоко укорењен у култури народа који живе у Средњој Америци, а свакодневно се конзумира на уличним тезгама, ресторанима и домаћинствима широм земље.

2025
Гастрономад

Гастрономад

Гастрономад је путописно кулинарски серијал у којем су сви рецепти и места о којима је реч представљени са јаким личним печатом непосредног искуства водитеља.

2019