Гастрономад – Трбухом за духом: Хлеб са маслинама
Гастрономад је путописно кулинарски серијал у којем су сви рецепти и места о којима је реч представљени са јаким личним печатом непосредног искуства водитеља Ненада Гладића. Популарни Лепи Брка је свет пропутовао као угоститељ на луксузном крузеру и полако је постајао гурман и светски путник. У емисији он упоређује јела припремљена у врхунској кухињи са рецептима из земаља одакле та јела потичу. Порука емисије је да свако може да кува и да и рецепти са педигреом могу наћи пут до ваше трпезе. Грчко место Скарфија било је чувено по свом хлебу са маслинама и пистаћима. Овај хлеб правио се приликом празника, а посебно за традиционалан празник маслина. Ненад Гладић нам са својом гошћом, Кириаки Василеиоу из Удружења жена Скарфија, открива овај традиционални грчки рецепт.