Гастрономад: Џем од црвеног лука

Када кажемо џем прво помислимо на нешто слатко. Овде је, међутим, реч о џему од црвеног лука, који је фантастичан прилог уз разна печења, бургере или сиреве. Сматра се да је француски специјалитет, а припрема се у већини великих светских гастрономија. Симпатичне чамџије добацивале су док су Данијела Мијаиловић Тимић и наш гастрономад Катарина Петровић Каја, на кеју у Панчеву, припремале америчко дрпано прасе са џемом од црвеног лука.

2022

Режисер/ка:

Продуцент/киња:

Гастрономад

Гастрономад

Гастрономад је путописно кулинарски серијал у којем су сви рецепти и места о којима је реч представљени са јаким личним печатом непосредног искуства водитеља.

2019