Гастрономад: Грејпфрут - за здравље и витку линију

Грејпфрут се сматра једним од најздравијих плодова из породице суптропских цитруса. Препознатљив је по кисело-горком укусу, а настао је укрштањем лимуна и поморанџе. Постоји више врста грејпфрута, а најпознатије су оне са црвеном, розе и белом пулпом. Због садржаја лимунске киселине идеалан је за дијете за мршављење, а ефкасан је и за многе друге здравствене проблеме. Међутим, треба га конзумирати са опрезом, јер у интеракцији с неким лековима може да омета рад јетре или појача деловање медикамента.

5/5
2021

Режисер/ка:

Продуцент/киња:

Гастрономад

Гастрономад

Гастрономад је путописно кулинарски серијал у којем су сви рецепти и места о којима је реч представљени са јаким личним печатом непосредног искуства водитеља.

2019