Toggle Menu
Почетна
ТВ
Радио
Серије
Биоскоп
Видеотека
РТС Звук
ПГП
Моја школа
Мој садржај
Search
Notifications
Планета Плус
Пољопривреда, производња и прерада хране – 3. разред
20:32
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 14. час: Чајно пециво
01.06.2021
23:28
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 11. час: Производи од развученог теста
28.05.2021
32:25
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 56. час: Берба грожђа
26.05.2021
30:11
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 53. час: Малина
19.05.2021
33:13
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 54. час: Купина
19.05.2021
29:03
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 55. час: Реконструкција стабла, кракова, родних чворова винове лозе
19.05.2021
32:07
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 52. час: Јагода
19.05.2021
21:15
СШ3 – Болести животиња, 25. час: Дерматомикозе и неонаталне инфекције код коња
14.05.2021
26:30
СШ3 – Кварење и конзервисање, 20. час: Биохемијски поступци конзервисања
05.05.2021
16:28
СШ3 – Болести животиња, 27. час: Задржавање меконијума
29.04.2021
17:23
СШ3 – Болести животиња, 26. час: Запаљење мокраћне бешике код коња
29.04.2021
25:00
СШ3 – Болести животиња, 24. час: Ждребећак и упала пупка
29.04.2021
29:19
СШ3 – Болести животиња, 23. час: Обољења локомоторног апарата код коња (празнична болест и ламинитис)
29.04.2021
23:08
СШ3 – Болести животиња, 22. час: Срчана слабост коња
29.04.2021
25:22
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 33. час: Крушка
28.04.2021
25:40
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 34. час: Посебно виноградарство – значај и подела
27.04.2021
24:56
СШ3 – Болести животиња, 18. час: Упала слузокоже уста и надун црева код коња (Stomatitis catarrhalis, Meot. intenstini)
24.04.2021
21:05
СШ3 – Болести животиња, 21. час: Обољења респираторног тракта
24.04.2021
19:18
СШ3 – Болести животиња, 19. час: Промена положаја црева (илеуси)
23.04.2021
15:57
СШ3 – Болести животиња, 20. час: Затвор црева (опстипација)
23.04.2021
25:00
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 31. час: Помотехничке и агротехничке мере у засаду јабуке
22.04.2021
23:50
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 28. час: Посебно воћарство – значај и подела
22.04.2021
29:25
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 29. час: Значај, морфологија и екологија јабуке
22.04.2021
22:10
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 30. час: Подизање засада јабуке
22.04.2021
29:50
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 32. час: Сортимент, берба, чувањеи транспорт јабуке
22.04.2021
28:16
СШ3 – Технологија млинарства, 8. час: Производња тестенина
15.04.2021
25:47
СШ3 – Технологија млинарства, 7. час: Појам и подела тестенина. Сировине у производњи
15.04.2021
31:15
СШ3 – Биљна производња 2 – воћарство и виноградарство, 42. час: Нектарина
05.04.2021
29:22
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 41. час: Бресква
05.04.2021
29:34
СШ3 – Биљна производња 2 – воћарство и виноградарство, 40. час: Стоне врсте винове лозе
05.04.2021
32:18
СШ3 – Биљна производња 2 – воћарство и виноградарство, 39. час: Кајсија
05.04.2021
27:52
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 38. час: Шљива
05.04.2021
30:32
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 46. час: Специфични начини резидбе - зелена резидба
02.04.2021
33:49
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 44. час: Трешња
02.04.2021
31:13
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 45. час: Вишња
01.04.2021
32:42
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 43. час: Директно родни хибриди
01.04.2021
24:58
СШ3 – Технологија млинарства, 6. час: Млевење пшенице
24.03.2021
25:49
СШ3 – Технологија млинарства, 5. час: Припрема пшенице за млевење
24.03.2021
17:51
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 9. час: Производња паштета и коктел пецива
04.03.2021
29:13
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 18. час: Нега воћа
11.02.2021
26:58
СШ3 – Болести животиња, 17. час: Технопатија живине
11.02.2021
32:09
СШ3 – Биљна производња 2 – Воћарство и виноградарство, 16. час: Нега винограда у 1, 2. и 3. години по садњи
11.02.2021
21:57
СШ3 – Болести животиња, 14. час: Атипична куга
05.02.2021
17:06
СШ3 – Болести животиња, 13. час: Шуга
05.02.2021
25:42
СШ3 – Болести животиња, 15. час: Марекова болест
03.02.2021
20:50
СШ3 – Болести животиња, 14. час: Атипична куга
03.02.2021
15:53
СШ3 – Болести животиња, 13. час: Шуга
03.02.2021
26:30
СШ3 – Болести животиња, 16. час: Болести живине
02.02.2021
20:10
СШ3 – Болести животиња, 12. час: Болести животиња изазване инсектима
28.01.2021
21:34
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 6. час: Производња крофни
27.01.2021
24:21
СШ3 – Болести животиња, 10. час: Аскаридоза свиња
26.01.2021
26:13
СШ3 – Болести животиња, 11. час: Трихинелоза
26.01.2021
26:38
СШ3 – Технологија безалкохолних пића, 4. час: Технолошки процес производње безалкохолних пића
18.01.2021
27:28
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 10. час: Производња пецива од квасног лиснатог теста
17.12.2020
27:57
СШ3 – Биљна производња – воћарство и виноградарство, 19. час: Потпоре у воћарској производњи и узгојни облици
14.12.2020
31:34
СШ3 – Биљна производња – воћарство и виноградарство, 21. час: Формирање узгојног облика и редовна резидба винограда
14.12.2020
31:16
СШ3 – Биљна производња – воћарство и виноградарство, 17. час: Нега винограда у 4. и следећим годинама
14.12.2020
30:20
СШ3 – Биљна производња – воћарство и виноградарство, 20. час: Модерни узгојни облици воћака и њихова примена
14.12.2020
27:11
СШ3 – Болести животиња, 7. час: Беснило
13.12.2020
19:33
СШ3 – Болести животиња, 9. час: Слинавка и шап и болест плавог језика
13.12.2020
27:38
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 7. час: Производња чоколаде
13.12.2020
24:34
СШ3 – Болести животиња, 8. час: Прионске болести
08.12.2020
28:56
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 5. час: Производња чоколадне масе
08.12.2020
25:56
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 14. час: Производња кекса
08.12.2020
21:46
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 14. час: Садња воћака
23.11.2020
27:06
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 13. час: Сађење винове лозе
23.11.2020
27:39
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 3. час: Врсте какао производа и сировине за производњу
23.11.2020
26:23
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 2. час: Врсте бомбонских производа, сировине за производњу и технолошки процес...
17.11.2020
26:34
СШ3 – Технологија кондиторских производа, 1. час: Дефинисање, заједничке карактеристике и врсте кондиторских производа
17.11.2020
22:04
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 5. час: Производња пице
11.11.2020
27:08
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 7. час: Циклус развића воћака
03.11.2020
25:23
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 6. час: Циклус развића винове лозе
03.11.2020
25:06
СШ3 – Болести животиња, 3. час: Салмонелоза
27.10.2020
33:45
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 9. час: Лозне подлоге у виноградарству
22.10.2020
28:54
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 6. час: Калемљење винове лозе
21.10.2020
26:24
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 5. час: Размножавање воћака. Вегетативно размножавање - калемњење
21.10.2020
29:15
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 8. час: Подлоге у воћарској производњи - коштичаве воћне врсте
20.10.2020
28:14
СШ3 – Биљна производња 2 - Воћарство и виноградарство, 7. час: Подлоге у воћарској производњи, јабучасте воћне врсте
20.10.2020
26:38
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 4. час: Размножавање винове лозе
16.10.2020
32:35
СШ3 – Биљна производња 2 - воћарство и виноградарство, 3. час: Вегетативно размножавање воћа
16.10.2020
29:41
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 8. час: Екологија воћака и винове лозе
12.10.2020
24:53
СШ3 – Биљна производња 2, 2. час: Размножавање воћака-генеративно размножавање воћака
05.10.2020
24:50
СШ3 – Биљна производња 2, 1. час: Воћарство и виноградарство, воћно-лозни расадник
05.10.2020
19:19
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 4. час: Пуњено пециво
28.09.2020
24:54
СШ3 – Болести животиња, 4. час: Лептоспироза
28.09.2020
24:59
СШ3 – Болести животиња, 5. час: Туберкулоза
28.09.2020
25:29
СШ3 – Болести животиња, 6. час: Анаеробне инфекције (ботулизам и тетанус)
28.09.2020
24:35
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 5. час: Генеративни органи воћака
21.09.2020
27:23
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 4. час: Вегетативни органи воћака
21.09.2020
28:56
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 3. час: Вегетативни и генеративни органи винове лозе
21.09.2020
26:12
СШ3 – Технолошке операције, 2. час: Извори и носиоци топлоте, карактеристике и производња прегрејане водене паре
21.09.2020
24:54
СШ3 – Болести животиња, 2. час: Бруцелоза
21.09.2020
27:53
СШ3 – Технолошке операције, 1. час: Топлотне операције – пренос топлоте
21.09.2020
22:08
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 1. час: Појам и врсте пецива
09.09.2020
19:53
СШ3 – Производња пецива, колача и тестенина, 2. час: Технолошки поступак производње пецива и колача од квасног теста
09.09.2020
25:07
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 1. час: Циљеви и задаци предмета
09.09.2020
23:39
СШ3 – Воћарство и виноградарство, 2. час: Биологија воћака и винове лозе
09.09.2020