Toggle Menu
Почетна
ТВ
Радио
Серије
Биоскоп
Видеотека
Слушаоница
ПГП
Моја школа
Мој садржај
Search
Планета Плус
Трговина, туризам, угоститељство – 3. разред
25:45
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 15. час: Диференцирање врста залиха и системи допуњавања залихама у предузећу
13.12.2020
21:37
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 16. час: Континуелни систем допуњавања залиха
11.12.2020
33:44
СШ3 – Куварство са практичном наставом, 7. час: Ћуфте у парадајз сосу
10.12.2020
27:05
СШ3 – Рачуноводство, 11. час: Евиденција робе
03.12.2020
25:35
СШ3 – Рачуноводство, 12. час: Аналитичка и синтетичка евиденција робе
03.12.2020
29:35
СШ3 – Куварство са практичном наставом, 6. час: Готова јела од млевеног меса - фаширана шницла
01.12.2020
24:52
СШ3 – Агенцијско пословање и хотелијерско пословање, 12. час: Организација дешавања у хотелу
26.11.2020
25:01
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 14. час: Књига евиденције промета (кеп), управљање залихама и политика обнав. залиха
26.11.2020
29:48
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 13. час: Издавање робе из складишта
22.11.2020
26:39
СШ3 – Трговинско пословање, 8. час: Планирање продаје. Избор канала продаје
22.11.2020
25:59
СШ3 – Рачуноводство, 10. час: Упоредна евиденција промена на контима купаца, добављача и на текућем рачуну
20.11.2020
22:27
СШ3 – Трговинско пословање, 7. час: Појам, задаци и политика продаје. Истраживање тржишта продаје
15.11.2020
26:43
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 11. час: Број и локација, опрема и уређење складишта
12.11.2020
25:24
СШ3 – Рачуноводство, 9. час: Евиденција обавеза
12.11.2020
22:33
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 12. час: Пријем робе у складиште
12.11.2020
27:35
СШ3 – Трговинско пословање, 6. час: Израда калкулација цена
10.11.2020
28:47
СШ3 – Куварство са практичном наставом, 5. час: Шпикована динстана говедина у пикант сосу
09.11.2020
27:03
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 11. час: Број и локација, опрема и уређење складишта
09.11.2020
26:42
СШ3 – Рачуноводство, 8. час: Аналитичка и синтетичка евиденција потраживања од купаца
09.11.2020
23:22
СШ3 – Трговинско пословање, 5. час: Појам, елементи и врсте калкулације
09.11.2020
22:58
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 10. час: Појам, улога, врсте и функције складишта
06.11.2020
28:30
СШ3 – Рачуноводство, 7. час: Евиденција потраживања од купаца
06.11.2020
28:12
СШ3 – Рачуноводство, 6. час: Упоредна евиденција новчаних средстава у благајни и на текућем рачуну
27.10.2020
24:47
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 4. час: Калкулација малопродајне цене, избор добављача и пословна етика
21.10.2020
29:43
СШ3 – Трговинско пословање, 4. час: Избор добављача и уговарање купопродаје
21.10.2020
25:57
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 2. час: План набавке и купопродајни уговор
21.10.2020
31:10
СШ3 – Агенцијско и хотелијерско пословање 3, 2. час: Особине и значај манифестационог туризма...
21.10.2020
23:00
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 5. час: Реализација набавке – испорука робе и преузимање робе
16.10.2020
21:19
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 9. час: Обнављање градива-организација и реализација набавке
13.10.2020
21:37
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 8. час: Обнављање градива-организација и реализација набавке
13.10.2020
28:03
СШ3 – Агенцијско и хотелијерско пословање 3, 4. час: Појам M.I.C.E. индустрије
13.10.2020
15:26
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 7. час: Анализа набавке
12.10.2020
17:34
СШ3 – Набавка и физичка дистрибуција, 6. час: Реализација набавке - плаћање робе и ургенција
12.10.2020
22:43
СШ3 – Рачунарство 3, 4. час: Евиденција благајничког пословања
12.10.2020
27:40
СШ3 – Рачуноводство 3, 3. час: Благајна и благајничка документација
07.10.2020
21:19
СШ3 – Куварство са практичном наставом, 4. час: Готова јела – капама и сладак купус са свињским и јагњећим месом
30.09.2020
28:38
СШ3 – Агенцијско и хотелијерско пословање 3, 3. час: Значај манифестационог туризма у Србији
30.09.2020
30:15
СШ3 – Куварство са практичном наставом, 2. час: Готова јела - говеђи гулаш и бакрач гулаш
11.09.2020
22:46
СШ3 – Куварство са практичном наставом, 1. час: Готова јела - кувана меса
09.09.2020
Previous