Toggle Menu
Почетна
ТВ
Радио
Серије
Биоскоп
Видеотека
Слушаоница
ПГП
Моја школа
Мој садржај
Search
Планета Плус
Трговина, туризам, угоститељство – 2. разред
30:10
СШ2 – Куварство са практичном наставом, 8. час: Српска национална чорба од јунећег меса
06.11.2020
25:54
СШ2 – Куварство са практичном наставом, 7. час: Рагу чорба од јунећег меса
06.11.2020
25:20
СШ2 – Куварство са практичном наставом, 6. час: Велуте од целера
06.11.2020
23:07
СШ2 – Куварство са практичном наставом, 5. час: Велуте од пилећег меса
06.11.2020
28:48
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 10. час: Правила испуњавања,чувања и одлагања документације о пословању продавнице
04.11.2020
25:36
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 4. час: Документа у вези са набавком: упит, понуда, поруџбеница
21.10.2020
26:26
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 3. час: Уговарање купопродаје, купопродајни уговор
21.10.2020
26:47
СШ2 – Агенцијско и хотелијерско пословање 2, 2. час: Понашање запослених у различитим пословним ситуацијама, пос. бонтон
20.10.2020
28:57
СШ2 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 3. час: Типови комуникације
13.10.2020
23:14
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 9. час: Понављање градива - документа у вези са набавком и документа...
12.10.2020
23:15
СШ2 – Трговинско пословање, 5. час: Послови припреме продавнице за рад
12.10.2020
26:55
СШ2 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 4. час: Телефонска комуникација и бонтон
12.10.2020
27:50
СШ2 – Трговинско пословање, 3. час: Карактеристике савременог облика продаје
12.10.2020
24:05
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 8. час: Документа у вези са преузимањем робе и комисијски записник
07.10.2020
23:28
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 7. час: Преузимање робе - појам, врсте, фазе
07.10.2020
19:52
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 6. час: Документа у вези са набавком - пријемница и фактура
07.10.2020
22:29
СШ2 – Техника продаје и услуге купцима, 5. час: Документа у вези са набавком, доставница и требовање
07.10.2020
18:12
СШ2 – Куварство са практичном наставом, 4. час: Консоме од кокошијег и говеђег меса
30.09.2020
22:31
СШ2 – Куварство са практичном наставом, 3. час: Додаци за супу од масе за палачинке и поврћа
30.09.2020
29:52
СШ2 – Агенцијско и хотелијерско пословање, 1. час: Појам пословне дотераности, мушка и женска пословна дотераност. Дрес код
11.09.2020
26:30
СШ2 – Куварство са практичном наставом, 1. час: Бистре супе
09.09.2020
31:11
СШ2 – Куварство са практичном наставом, 2. час: Додаци за супе
09.09.2020
27:15
СШ2 – Трговинско пословање, 2. час: Карактеристике класичног облика продаје
02.09.2020
Previous