Toggle Menu
Home
TV
Radio
Series
Cinema
VOD
AOD
PGP
My school
My content
Search
Planeta Plus
Stručni predmeti – Trgovina, turizam i ugostiteljstvo
21:48
SŠ2 – Trgovinsko poslovanje: Raspoređivanje i izlaganje robe
23.03.2020
14:32
SŠ2 – Usluživanje sa praktičnom nastavom: Instrumenti ponude, karta pića i vinska karta
03.05.2020
26:28
SŠ3 – Trgovinsko poslovanje: Formiranje maloprodajne cene
23.03.2020
29:07
SŠ2 – Kuvarstvo sa praktičnom nastavom: Topla predjela
04.05.2020
22:25
SŠ3 – Trgovinsko poslovanje: Vrste i zadaci kontrole u prodavnici
23.03.2020
21:34
SŠ4 – Agencijsko i hotelijersko poslovanje: Izvođenje i oblici turističkog aranžmana
05.05.2020
26:24
SŠ3 – Marketing u turizmu i ugostiteljstvu: Kanali prodaje u turizmu
26.03.2020
32:38
SŠ4 – Agencijsko i hotelijersko poslovanje: Turistički tehničar – priprema za maturski ispit, 1. deo
14.05.2020
23:05
SŠ4 – Turistička geografija: Planinska turistička regija
25.03.2020
33:28
SŠ4 – Agencijsko i hotelijersko poslovanje: Turistički tehničar – priprema za maturski ispit, 2. deo
14.05.2020
24:18
SŠ4 – Marketing – trgovačke škole: Testiranje odabranih proizvoda na tržištu
25.03.2020
17:57
SŠ2 – Trgovinsko poslovanje: Faze neposredne prodaje robe
05.04.2020
24:15
SŠ2 – Poslastičarstvo: Dekoracija dekor mase
05.04.2020
23:59
SŠ3 i SŠ4 – Usluživanje sa praktičnom nastavom: Svečani prijem, banket
05.04.2020
21:39
SŠ3 – Nabavka i fizička distribucija: Kanali fizičke distribucije
05.04.2020
23:45
SŠ4 – Agencijsko i hotelijarsko poslovanje: Izvođenje, oblici i obračun turističkog aranžmana 1
21.04.2020
19:16
SŠ3 – Kuvarstvo: Jela po porudžbini od goveđeg filea, file minjon
21.04.2020
18:17
SŠ3 i SŠ4 – Marketing u turizmu: Ponašanje potrošača u turizmu
23.04.2020
23:30
SŠ2 – Agencijsko i hotelijersko poslovanje: Poslovne knjige i obrasci u poslovnim jedinicama za smeštaj
25.04.2020
19:15
SŠ1 – Trgovinsko poslovanje: Pojam, profil i uloga prodavca u procesu prodaje
23.03.2020
20:37
SŠ4 – Kuvarstvo sa praktičnom nastavom: Jela od mlevenog roštilj mesa
27.04.2020
21:49
SŠ1 – Osnove turizma i ugostiteljstva: Pojam, nastanak i istorijski razvoj
27.03.2020
34:00
SŠ3 – Agencijsko i hotelijersko poslovanje: Skupovi i prateći sadržaji, prvi čas
28.04.2020